Våra tjänster

Norgetransporter och logistiktjänster

Joby Hova AB är ett komplett logistikföretag som specialiserat sig på godstransporter till och från Norge. Med oss som logistik- och transportpartner hjälper vi er att skräddarsy era transporter, oavsett om det är ett enskilt transportuppdrag eller återkommande transporter. Med vår utgångspunkt i Skaraborg når vi ett stort upptagningsområde, både i Sverige och Norge. Vår logistikavdelning hjälper er med kompletta transportlösningar hela vägen från A till B.

 

Vi på Joby Hova AB kan erbjuda transport av bland annat:

– Fastbränsle tex. flis, bark och spån
– Virke
– Pallgods
– Skrot
– Hö
– Direktleveranser till slutkund
– Skräddarsydd logistik för just era behov

Våra fordon

På flisbilssidan har vi både 19,5 metersekipage och 24 metersekipage, våra bilar är byggda med både öppningsbar sida och öppningsbara bakdörrar vilket ger dem ett flexibelt användningsområde med möjlighet att lasta både från sidan, bakifrån och uppifrån. Vi har både sidtippande och bakåttippande flisbilar.

Utöver flisbilarna har vi även några lastväxlare med tre containrar per ekipage anpassade för att kunna operera både i Sverige och Norge.

Tillstånd och certifikat

Våra tillstånd och certifikat för internationell godstransport på väg samt tillstånd för transport av farligt och icke farligt avfall finner du här:

Joby Hova - tillstånd
Fair transport certifikat

Kontakta Oss

Hur Kan Vi Hjälpa Dig?

Om du har frågor om våra transport- och logistiktjänster eller behöver hjälp med att planera din nästa försändelse mellan Sverige och Norge, tveka inte att kontakta oss.

Joby Hova AB | Telefon: +46 506-30 470 | E-mail: info@jobyhova.com